Het gebruik van gekookte granen en peulvruchten zijn we in onze cultuur wat vergeten.
Nochtans zijn ze van alle tijden en bieden ze oneindige mogelijkheden. In deze kookworkshop leert Sabine je te ‘spelen’ met gierst, quinoa, linzen en kikkererwten. We maken een gierstpuree, gierst-maaltijdsoep en quinoakoekjes. Linzen verwerken we in een Indische dahl met kokosmelk.
En de kikkererwten verwerken we tot lekkere burgers.
Een niet te missen workshop als je meer aan de slag wilt met granen & peulvruchten!
Sabine is apotheker en voedingscoach. Ze laat zich vooral inspireren door de Oosterse Holistische wijsheden rond voeding en gezondheid. Naast het geven van kookworkshops kan je bij haar terecht voor persoonlijk voedingsadvies.
Inschrijven kan via dit formulier en door over te schrijven op rekeningnummer: BE97 8939 8448 0549
Kostprijs: 18 euro.
Adres: Boer Bas, Sint-Pietersnoordstraat 3, 8000 Brugge
Heb je nog vragen, contacteer ons via 0494 62 44 25 of boerbasbrugge@gmail.com
Alvast van harte welkom!