Wil jij je boterhammen, toastjes en wraps naar een hoger niveau tillen? Doe mee met onze inspirerende workshop tijdens de Veggie Challenge maand en ontdek de heerlijke wereld van plantaardige spreads!
Wat kun je verwachten?
Samen met onze expert Lieve en met samenwinkel Boer Bas, duiken we in de kunst van het maken van de lekkerste spreads. Tijdens deze interactieve demo kookworkshop stellen we ons nieuwste boek ‘Gewoon Plantaardig’ voor en leer je hoe je:
Smeersels maakt van peulvruchten, verse ingrediënten én restjes.
Gezonde, eenvoudige recepten toepast zonder gedoe.
Pure smaken creëert die passen bij elke maaltijd.Geen ingewikkelde technieken, alleen inspiratie en praktische tips om jouw keukenplankjes en lunchboxen te verrijken met duurzame en voedzame spreads.
Mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Stad Brugge (Brugge naar Morgen) en Brugs Foodlab.
Prijs: vrije bijdrage
Inschrijven graag via de link hieronder!